Nejnovější recenze ze sekce Bundy na motorku
Bunda je velice kvalitni a dobře pasuje na kalhoty,které jsem objednala také u Vás .
- jiná kvalita výrobku u stejné značky než předchozí model
Předchozí enduro bundu jsem měl rovněž značku Kenny. Domníval jsem se, že u nového modelu, který mi už dosloužil, najdu min. to co u staršího, ale v lepší kvalitě. Nový model je však z tenčího materiálu, nemá tolik kapes, nemá tolik otvorů pro odvětrání. Na přední liště nemá druky, které v případě poruchy zipu dovolí bundu alespoň nouzově zapnout. Celkově jsem z bundy hodně zklamaný...
- Lehká
- Dobře větrá
- Má náprsní kapsy
- Nemá zádovou kapsu na nepromok
- Při velikosti 52 jezdím bez termovložky, sní je těsná.
Sháněl jsme bundu na letní ježdění. Nevím proč, asi aby nebylo vidět zašpinění, ale většina bund je černá a v létě je to peklo, jednu mám. Chtěl jsem světlou. a s výraznými reflexními prvky. Těch moc není. Pak mi padla do oka tahle. Vyzkoušet nebylo jak tak jsem se zeptal prodejce. Koupil jsem velikost L. Mám velikost mezi 51-52. Z termovložkou byla těsná. Ale na co v létě termovložku. Materiál je jemnější než používá 4Square( používám pro jaro, podzim). Bunda má náprsní kapsy, které lze zipem z poloviny odepnout a ohrnout. Tím se odhalí ventilační síťovina. Další ventilace je na pažích a loktech. Poslední je pak v týle. Kromě klasických dvou kapes pod pasem má dvě vnější náprsní kapsy. Kapsy jsou uzavírané zipem krytý légou. Uvnitř je další kapsa. Zádová kapsa chybí.
Produkt vrácen prodejci , špatná velikost a špatný střih bondy.
- Top vymakaná textilní bunda na touring
- Ochrana před vším
- Vyjímatelná vložka
- Kapsy
- Design
- Hmotnost
Krásná, kvalitní, příjemný materiál i zpracování.
Podle rozměrové tabulky by mi měla být pohodlně volná,ale je to jen tak tak. Ale jinak moc pěkná
Kombinuje výhody kůže a textilu dohromady. Lehká, prodyšná, střih výborně sedí.
Objednal jsem si špatnou velikost, ale do druhého dne od odeslání zpět jsem měl bundu vyměněnou. :) skvělá kvalita za skvělou cenu.
- Perfektně padne, ani nevím, že ji mám na sobe
Acerbis Enduro ONE černo-žlutá
Přidáno: 31. srpna 2024
(naposledy upraveno 31. srpna 2024)
Zakoupeno v Bikers Crown
- nemá zabudovaný chrániče
nedělá se v dámském
Bundu jsem si koupil protože kvalita je výborná, mám s těmito výrobky zkušenosti .
Chybel zadovy chranic
- Dobrý poměr cena/výkon
- Včetně výztuh
- Dobře sedí
- Neprofoukne
- Pěkný dizajn, kvalitní zpracování, a po cestě na Slovensko i dobrá funkčnost tedy jen u bundy. Po doplnění o lepší páteřový chránič i lepší ochrana,
- vzdušná
- vyjímatelné chrániče zad, loktů a ramen
naprostá spokojenost
naprostá spokojenost
Velmi kvalitni kůže,kvalitní zpracování,zatim to nejlepší ke kouoi!!!
cena, kvalita vše ok
- perfektně sedí střih, výborný materiál
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »