Nejnovější recenze ze sekce Bundy na motocykl
- Fajn je větrání a množství kapes.
Relativně hodně muziky a za celkem málo peněz. Fajn je větrání a množství kapes. Zy tyto peníze nelze očekávat účinnější chrániče, ale je dobré že tu vůbec jsou, například páteřový bych nečekal vůbec. Bunda je lepší než k ní patřící kalhoty, na nich větrání postrádám.
- Vypadá skvěle a dobře sedí,
Doporučuji koupit si o číslo větší velikost než máte
- nesedící střih a velikosti
- dosti laciné všité chrániče včetně páteřáku
Bundu vracím, radši si koupím dražší, kvalitnější a osobně vyzkoušenou.
Kvalitní za dobrou cenu.
- perfekt,jsem nadšený z materiálu,designu,chránění,bohužel jsem si vybral malou velikost,ale řeším kladně s obchodem
slušivý,UNI,ladí s motorkou,nepromokavé
- Cena i bunda
- Žádné venkovní kapsy
Výborná
- -dobrý materiál
- -super cena
-vytváří pěkný komlplet s kalhotami
-za dobrou cenu
- Kvalita a cena
- Zatím nic a doufám že nic.Jen škoda,že nejsou skladem větší velikosti.
To je jasný....Pěkná
- Dobrý materiál,dobré zpracování,
- Neodpovídající velikosti
Velmi lákavá cena,materiál
- kvalita zpracování,pěkný disain,lehké,a příjemné,velikost a míry odpovídají a neskreslují
prostě sedí a je to ok,
- Bunda je perfektní, plní svůj účel, neprofoukne. Použil jsem ji i při 2°C, pouze v triku s dlouhým rukávem, SUPER.
- Trochu problém ve velikosti. Objednal jsem si XL, ale je mi to akorát, pouze na triko. Radši větší.
Worker Foibos
Karel Jakoubek
Přidáno: 25. dubna 2012
(naposledy upraveno 25. dubna 2012)
Zakoupeno v WORKER-MOTO.cz
- Motobunda Worker - cena
Dobrý a rychlý obchod
- znacka
- kuze
- vylozene jen na moto
- uzke rukavy a nepouziti modernich suchych zipsu na koncich rukavu
- hur vyjimatelny paterovy chranic
byla ve sleve to byl duvod koupe
- Anser dres je velmi lehký příjemný na tělo,líbí se mi spodních rukávech guma,při jízdě se nevyhrnuje nahoru.
SUPER VÝROBEK, JEN TAK DÁL !
- Dobrá volba za dobré peníze.
- Kvalitní zpracování.
Dobrá volba za dobré peníze.
Bunda je kvalitně zpracovaná s řadou chráničů na těch správných místech.
Velikost mi sedla naprosto přesně.
- Dobře sedí (je pevná, člověk se v ní cítí bezpečněji), neprofoukne, voděodolná (po jízdě v mlze sražená voda stékala aniž by se bunda promočila). Materiál i vzhled super.
- U krku by mohla být měkčí a také by tam mohl být delší řemínek (při zapnutí řemínku tvrdší límec může tlačit)
Vybral jsem si tuto bundu, protože jsem nechtěl investovat moc peněz (jezdím převážně do práce a zpět) a zároveň jsem nechtěl jezdit v "provizorním" oblečení. Vypadá dobře a plní svůj účel.
Za tu cenu se určitě vyplatí!
- Bunda vypadá kvalitně, chrániče na těch správných místech(lokty,ramena páteř jsou vyjímatelné)-odnímatelná zimní vložka- větrání- vzhledově moc pěkná a dobře padne
- při objednávání velikosti pozor na míry tabulka ůplně nesedí-Objednával jsem velikost XL v tabulkách: obvod pasu-110cm-obvod hrudníku-114cm-moje míry-pas 102-hrudník 102cm-bunda mi sedí akorád.Jinak délka rukávů sedí.
Zatím jsem ji na motorce nevyzkoušel ale první dojem je pozitivní.Za málo peněz hodně muziky, srovnatelná kvalitou z daleko dražšími bundami.Doporučuji
- dobré spracování, vypadá fakt dobře
- zatím nic
dobrá cena za kvalitu doporučuji
- všechno
Skvělá bunda
- Super bunda
Super bunda a navíc na mé ženě elegantní :) Doporučuji.